Vrijwilligersteam Valkenhof in actie voor grootse Spullenmarkt beleeftuinen

Op zaterdag 22 november is het zover. Dan organiseert Valkenhof samen met haar vrijwilligers een grootse Spullenmarkt van 10.00 – 16.00 uur in de voormalige gemeentewerf (achter de brandweerkazerne), aan de Emmalaan 26 in Valkenswaard. De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan de realisatie van de beleeftuinen van Valkenhof. Goed toegankelijke tuinen met uiteenlopende mogelijkheden, waar zowel cliënten, familieleden als buurtbewoners (jong en oud) plezier in kunnen beleven. Het vrijwilligersteam van Valkenhof is er klaar voor!

Leuke activiteiten voor jong en oud
Naast de verkoop van diverse kleine en grote spullen, staan er deze dag ook andere leuke activiteiten op het programma. Zo organiseren we een enveloppenloterij (€ 0,50/envelop), waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Ook hiervan komt de opbrengst weer geheel ten goede aan de beleeftuinen. Om 13.30 uur vindt er bovendien een heuse veiling plaats van diverse ‘grotere’ spullen, waarbij de bestuurder van Valkenhof, Annemieke Blokker, het startsein zal geven. Verder geeft de wensambulance doorlopend demonstraties, zijn er ‘aaihonden’ en ‘knuffeldieren’ en vinden
er diverse muzikale optredens plaats. Uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht! Zo zijn er heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar in de ‘Koek & zopie-hoek’. Kortom: een gezellige markt voor jong en oud! Wij hopen u allen zaterdag te mogen begroeten op de Emmalaan 26!

<< Ga terug naar de vorige pagina